114

Bekijk onze occasions

Werkplaats

Vohamij is officieel dealer van FENDT en VALTRA

Een deel van ons wagenparkMet meer dan 40 jaar ervaring is Vohamij uw betrouwbare dealer. Met groot vakmanschap worden reparaties, onderhoud en keuringen aan trekkers en landbouwmachines uitgevoerd. U kunt altijd bij Vohamij terecht voor vakkundige service.

 


Service

Service in de breedste zin van het woord (24 uurs service 7 dagen per week) daar gaat het om bij Vohamij. Wij beschikken over een servicenetwerk  van 3 goed ingerichte servicebussen. Zo kan er snel iemand ter plaatse zijn indien er zich storingen voordoen. En dat betekent meer dan perfect uitgevoerde reparaties, servicebeurten, keuringen (VA-keur) of het vervangen van onderdelen. 

Snelle bereikbaarheid en korte en duidelijke aanspreekpunten. Vakbekwame monteurs met de juiste expertise en lage onderhoudskosten zijn minstens zo belangrijk. Daarbij spreekt Vohamij uw taal. En dat betekent duidelijke taal voor kenners. Voor storingen buitenwerktijd (na 17.00 uur) zijn wij bereikbaar op nummer 06-53354867.

 

MJ5A2917

Werkplaats / onderhoud

Mochten er zich grote reparaties, groot onderhoud  en of schades voordoen dan kunnen wij zorgen dat de machine met onze eigen vrachtauto wordt opgehaald. De reparatie wordt dan in onze goed ingerichte werkplaats uitgevoerd.

 

 

Serviceabonnement

Als u niet meer de zorg wilt hebben over uw  materieel en altijd de beschikking wilt hebben over goed onderhouden en gekeurde machines, heeft u de mogelijkheid voor het afsluiten van een serviceabonnement. Hierin geeft u aan hoeveel beurten (afhankelijk van inzet en draaiuren) en in welke maand u deze uitgevoerd wilt hebben. Na het afsluiten van het abonnement nemen wij voor elke beurt contact met u op over het uit te voeren onderhoud. 

Onderhoudscontract

U kunt zelfs nog een stap verder gaan en een onderhoudscontract afsluiten waarbij het volledige onderhoud en eventuele storingen vooraf worden afgekocht, u betaalt een bepaald bedrag per draaiuur. (Dit biedt een optimale mobiliteitsgarantie) 

 

VA-keur logo

Veiligheidskeuringen

VA-keur

Veilig materieel om mee te werken. Dat wilt u toch ook? 

COM politietrekker

Niet alleen voor u zelf. Maar juist ook voor uw personeel, want daar bent u, als werkgever, verantwoordelijk voor. Als VA-keurbedrijf is Vohamij de geschikte partner om uw machines periodiek te laten keuren. Zowel voor  tractoren, wielladers en alle andere machines.

 

VCA-gecertificeerd

Uiteraard denken wij niet alleen aan de veiligheid van u maar ook aan onze eigen veiligheid. Dit betekent dat wij VCA gecertificeerd zijn en elk jaar gecontroleerd worden door de KEMA / DEKRA.

 

Aircostation

MF-5450-04-Massey-FergusonWij kunnen voor u het onderhoud en eventuele reparatie van uw airconditioning verzorgen.

Heeft u een defecte airco-installatie, wilt u uw airco-installatie laten vullen, testen of een onderhoudsbeurt laten uitvoeren, bel dan gerust en maak een afspraak.

 

 

 

GPS

Als specialist van SBG precision farming kunnen wij diverse SBGuidance RTK-GPS systemen op uw trekker of werktuigen bouwen en onderhouden. Vohamij is altijd bereid om met u mee te denken om zo tot een nieuwe toepassing te komen.

 

SKL keuringsstation

Ook voor de verplichte keuring van uw veldspuit kunt u  bij ons terecht. Voor het laten keuren van een
boomgaardspuit kunt u zich ook tot Vohamij wenden, wij regelen dan deze keuring voor u. 


Constructieafdeling

Constructieafdeling Ook voor het aanpassen en verbouwen van machines kunt u terecht bij onze eigen constructie-afdeling.