shutterstock_3394916

Bekijk onze occasions

Atlet Tempo PPL

De Atlet Tempo PPL is ontworpen om veilig en effectief orders te verzamelen op lage hoogte bij zware magazijntoepassingen. Door de uitzonderlijke combinatie van wendbaarheid en ergonomie, is dit de perfecte 'partner' om goederen te verzamelen en op verschillende ladingdragers te plaatsen.

De brede cabine en lage opstap maken de Tempo PPL een zeer efficiënte orderverzameltruck. Met zijn snelle acceleratie, hoge topsnelheid en gelijkmatig werkende remmen verplaatst deze heftruck zich snel tussen orderverzamelstations. Deze robuuste en toch slanke truck is ook zeer effectief in smalle gangen.

De productiviteit wordt verder verhoogd door geavanceerde ergonomische voorzieningen, zoals een ruim bestuurdersplatform met comfortabele rugleuning, verstelbare stoel (optioneel) en opbergruimte voor papier en pennen. Alle elementen zijn perfect geplaatst en bevinden zich binnen handbereik om de beste werkhouding te bieden.

Overige voorzieningen waarover deze Tempo PPL beschikt:

  • Atlet Modular Concept ontwerp; hoogste first time fix rate
  • Wisselstroommotor; minder onderhoud plus maximale acceleratie en rijsnelheid
  • Gepatenteerd 4-punts Friction Force chassis; verbeterde stabiliteit en tractie
  • Ergo stuurbekrachtiging (optioneel)
  • Atlet Stability Support System S3 (optioneel)
  • ATC regeleenheid met toegang via PIN-code voor boorddiagnose, optimale prestatie-instellingen en ter voorkoming van ongeoorloofd gebruik

 

Wij bieden u ook de mogelijkheid voor het huren van middelen voor korte of langere periode.

Lees meer over onze huur / leasing mogelijkheden »

Offerte aanvragen voor: Atlet Tempo PPL