_1009366

Bekijk onze occasions

Uitnodiging Vakbeurs Asperge en Boomkwekerij

19 augustus 2019

Vakbeurs asperge en boomkwekerij

Locatie:
Asperge en Boomkwekerij Van den Beucken
Baarloseweg 53 A
5988 NP  Helden

Donderdag 29 Augustus 2019
13.00-20.00 uur

Van den Beucken Asperge en Boomkwekerij is met tientallen hectaren aspergeteelt en tientallen hectaren boomkwekerij-siergewassen uitgegroeid tot een vooruitstrevende organisatie met een duidelijk herkenbare identiteit. Arbeidsverdeling en risicospreiding zijn belangrijke factoren geweest om voor de combinatie Aspergeteelt-Boomkwekerij te kiezen, aldus trotse ondernemer Rob van den Beucken.

Beursopzet

De prachtige en moderne locatie van Asperge en Boomkwekerij- velden, bedrijfshallen, huisvesting, (tunnel)kassen, containervelden en ruimte voor trekker/machine-demo’s zijn absoluut inspirerend te noemen. De Vakbeurs Asperge en Boomkwekerij op deze unieke locatie geeft standhouders de ideale gelegenheid om onder het genot van koffie en broodje een brede doelgroep van kwekers, en andere belangstellenden, op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied.

Binnenruimte

In de overdekte hal zullen een breed scala van toeleveranciers van tuinbouwbenodigdheden de laatste ontwikkelingen met kwekers en andere belangstellenden delen.

Buitenruimte-demoterrein

Op het buitenterrein is specifiek ruimte gereserveerd om tractoren en (oogst)machines te presenteren, en te demonsteren.

Uitnodiging in PDF-formaat

 

Terug naar het nieuwsoverzicht