Algemene header

Bekijk onze occasions

Archief

DE FENDTASTIC TOUR KOMT NAAR JE TOE 20 augustus, 2018

DE FENDTASTIC TOUR KOMT NAAR JE TOE

Tijdens de #FENDTastic Tour 2018 laten wij u graag kennis maken met het full line programma van Fendt. Donderdag 30 augustus 2018 komt Vohamij met Fendt naar Panningen. Daar kunt u het full line programma bekijken, maar er zijn ook demonstraties en workshops - uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is gratis. U bent van harte welkom!

Donderdag 30 augustus
Locatie: Heibloemseweg 33, Panningen
Tijd: 14:00-16:00 uur & 19:00-21:00 uur

Lees meer

BUY NOW PAY NEXT YEAR 3 augustus, 2018

BUY NOW PAY NEXT YEAR

Heeft u uw oog al laten vallen op een nieuwe Valtra? Wacht dan niet langer en profiteer van deze unieke kans. Koop nu uw nieuwe Valtra en betaal uw eerste termijn pas in 2019.

Lees meer

Mechan Next 20 juli, 2018

Mechan Next

Ter ondersteuning van de Belgische en Nederlandse AGCO-dealers openen de Mechan Groep en Matermaco Agriculture eind dit jaar een nieuw occasion center voor tractoren in Boxtel, onder de naam Mechan Next.

Lees meer

Vacature servicemonteur aspergesorteermachines 23 mei, 2018

Vacature servicemonteur aspergesorteermachines

Functieomschrijving

Als Servicemonteur ga je, voorzien van een servicebus, nieuwe aspergemachines in bedrijf stellen. Het betreft optische sorteermachines. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Je voert storing en onderhoud uit aan de machines
  • Je draagt zorg voor het zelfstandig aandragen van klant oplossingen
  • Je werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de Benelux.

 

Lees meer

Vohamij-Heythuysen b.v. dealer van Kröger Fahrzeugbau in Limburg. 18 mei, 2018

Vohamij-Heythuysen b.v. dealer van Kröger Fahrzeugbau in Limburg.

Na een gedegen marktverkenning heeft Vohamij-Heythuysen bv haar vertrouwen uitgesproken in de machines van Kröger Fahrzeugbau uit het Duitse Rechterfeld en is vanaf 1 mei 2018 aangesteld als leverancier van het volledige programma twee- en drie-assige transportmiddelen bestaande uit; Kröger Agroliner:  landbouwkippers, silage-schuifwagens, haakarmcarriers en transportwagens en Kröger Terraliner: grondkippers met rechthoekige of half-pipe opbouw.

Lees meer